Jessy Cenens

Energetische behandelingen - evenwicht tussen lichaam en geest

Energetisch therapeute Jessy Cenens biedt in haar praktijk in Laakdal verschillende energetische behandelingen. Deze zijn vooral aan te raden bij stressklachten, bij het verwerken van trauma’s en problemen of ter ontspanning in deze drukke tijden.

Reikibehandeling – helend met handen

Innerlijke onverwerkte problemen kunnen blokkades in je lichaam veroorzaken. Reiki is een energetische heling, waarbij het gebruik van handen je een gevoel van totale ontspanning geeft. Vaak start deze alternatieve geneeswijze vanuit lichamelijke klachten, maar het biedt ook rust voor je emotionele en spirituele lichaam. Reiki werkt op de energiepunten in je lichaam, de zogenaamde chakra’s.

Jessy Cenens heeft graad 3 van de reikibehandeling, wat staat voor ‘master Natural Healing’.

Voetreflexologie

Deze methode is ideaal om in te zetten bij neurologische letsels (bijvoorbeeld zenuwaandoeningen), voor pijnverlichting en ter ondersteuning van spieropbouw.  Elektrische stimulatie bevordert je doorbloeding en verstevigt je spieren. Vaak biedt de combinatie van elektrotherapie met juiste voeding en oefeningen de ideale oplossing voor jouw fysieke ongemakken.

“Ik had last van een tenniselleboog, de pijn was zo erg dat zelfs aanraken te veel was. 

Jessy Cenens vroeg me mijn onderbenen te ontbloten. Ik schrok: “ik heb last van mijn elleboog, niet van mijn voeten…” Jessy zei dat ze voetreflexologie wilde toepassen om mijn pijn te verlichten. Na enkele behandelingen was de pijn ook effectief verdwenen!”

Breng je lichaam en geest weer in balans!

Een energetische behandeling boeken? Contacteer Jessy voor een afspraak in haar praktijk in Laakdal of aan huis!

Contact:

Jessy Cenens – Markt 26, 2430 Vorst (Laakdal) – 013 76 76 02 – jessycenens@yahoo.com