Energetische behandelingen - evenwicht tussen lichaam en geest

Energetisch therapeute Jessy Cenens biedt in haar praktijk in Laakdal verschillende energetische behandelingen. Deze zijn vooral aan te raden bij stressklachten, bij het verwerken van trauma’s en problemen of ter ontspanning in deze drukke tijden.

Reikibehandeling – helend met handen

Innerlijke onverwerkte problemen kunnen blokkades in je lichaam veroorzaken. Reiki is een energetische heling, waarbij het gebruik van handen je een gevoel van totale ontspanning geeft. Vaak start deze alternatieve geneeswijze vanuit lichamelijke klachten, maar het biedt ook rust voor je emotionele en spirituele lichaam. Reiki werkt op de energiepunten in je lichaam, de zogenaamde chakra’s.

Jessy Cenens heeft graad 3 van de reikibehandeling, wat staat voor ‘master Natural Healing’.

Voetreflexologie

In de voetreflexologie gaat men ervan uit dat op de voeten het hele lichaam weerspiegeld wordt. Alle weefsels, organen, klieren, spieren en botten hebben een reflexzone op de voeten. Door een goed uitgevoerde bewerking van deze reflexzones door druk en wrijving wordt het zelfgenezend vermogen in ons lichaam gestimuleerd en worden energieblokkades vrij gemaakt. Voetreflexologie is het meest doeltreffend bij een totaalaanpak. Dus ook voedings- en leefgewoonten dienen daarbij bekeken te worden. Deze methode werkt preventief en ondersteunend bij lichamelijke en emotionele klachten: geeft goede resultaten bij maag- en darmklachten, is efficiënt tegen stress, spanningen, vermoeidheid en burn-out, biedt verlichting bij hoofdpijn en/ of migraine en is inzetbaar bij schouder-nek-en rugklachten.

“Ik had last van een tenniselleboog, de pijn was zo erg dat zelfs aanraken te veel was. 

Jessy Cenens vroeg me mijn onderbenen te ontbloten. Ik schrok: “ik heb last van mijn elleboog, niet van mijn voeten…” Jessy zei dat ze voetreflexologie wilde toepassen om mijn pijn te verlichten. Na enkele behandelingen was de pijn ook effectief verdwenen!”

R.D.

Breng je lichaam en geest weer in balans!

Een energetische behandeling boeken? Contacteer Jessy voor een afspraak in haar praktijk in Laakdal of aan huis!