Op weg naar een gezonder leven

Jessy Cenens is experte op het gebied van een gezonde levensstijl. Zoek jij naar manieren om gezonder door het leven te gaan? Je krijgt advies op maat rond voldoende bewegen, gezonde voeding, water drinken, een goede nachtrust en meer. Al deze aspecten zorgen voor een lichaam in balans. De voedingssupplementen van Herbalife zorgen voor nog meer evenwicht.

Wat is Herbalife?

Herbalife ontwikkelt sinds 1980 kwaliteitsvolle producten die mensen op weg helpen naar een gezondere levensstijl. De producten voor voeding, gewichtsbeheersing, energie, sport en uiterlijke verzorging zijn exclusief verkrijgbaar via Onafhankelijke Herbalife Members in meer dan 90 landen ter wereld. Jessy Cenens is één van hen!

Herbalife is wereldwijd bekend en sponsort meer dan 250 professionele atleten, teams en evenementen van wereldklasse. Zo sponsort Herbalife de beroemdste voetballer ter wereld, Cristiano Ronaldo.

Je onafhankelijk Herbalife member met kennis van zaken

Als onafhankelijk Herbalife member helpt Jessy je met gericht voedings- en bewegingsadvies. Op basis van een bodyscan die jouw gezondheidstoestand in kaart brengt en opvolgt, krijg je een persoonlijk plan van aanpak. Vanuit een gebalanceerd productaanbod en met steun van de Herbalife community, werk je aan een gezonder en actiever leven. 

Een gezonder leven, wie wil dat niet?